Uunisepille sähköinen allekirjoitus

Tentrio on vuodesta 2006 kehittänyt Uuniseppien prosesseja digitaalisiksi. Tuoreimpana kehitysvaiheena Uunisepillä otettiin käyttöön sähköinen allekirjoitus integroimalla Visma Signin sähköinen allekirjoitus Uuniseppien Liekki-toiminnanohjaukseen.

Tentrion tunnuslause on yksinkertaistaa monimutkainen. Sähköinen allekirjoitus toteuttaa sitä yksinkertaistamalla ja suoraviivaistamalla toimitusprosessia ja helpottamalla niin asiakkaan kuin myyjänkin toimintaa. Asiakkaalle allekirjoittaminen on helppoa omilla tutuilla pankkitunnuksilla ja myyjän on helppo nähdä milloin tilaus on allekirjoitettu. 

Uuniseppien toimitusjohtaja Janne Nielikäinen on Liekkiin ja sähköiseen allekirjoitukseen tyytyväinen:”Tentrio helpotti taas toimintaa. Myyjien ei tarvitse huolehtia tilauksia asiakkaalle, koska Liekki hoitaa allekirjoitukset ja tiedon tilauksesta ikäänkuin itsestään.”

Tentrion asiakkuuspäällikkö Markku Kippola kertoo sähköisten allekirjoitusten lisääntyvän:”Olemme toteuttaneet ja toteuttamassa Visma Signin sähköisiä allekirjoituksia useammalle asiakkaalle. Sähköinen allekirjoitus on kaikille osapuolille helppo ja turvallinen ratkaisu ja se on helppo integroida erilaisiin allekirjoitustarpeisiin.”

Lisätietoja:

Tentrio Oy
Markku Kippola
asiakkuuspäällikkö
044 535 6692
markku.kippola@tentrio.com